Høytrykksvaskere

Skreddersydd fra VK

Vest Kontakt lever skreddersydde løsninger tilpasset ditt behov, uavhengig om du er bedrift eller privatkunde. Vi har et stort utvalg av vaskere og pumper, egenproduserte vaskere og gjennom vår samarbeidspartner Foma så dekker vi dine krav. Våre vaskere kan brukes som mobile enheter eller monteres som stasjonære anlegg.

Vi produserer spesialtilpassede høytrykksvaskere til slipper og dokker med trykk opp til 600 bar. Vi produserer også varmtvannsvaskere, steamere, som er populærere i offshorenæringen da det høytrykket og varme vannet gjøre rengjøringen vesentlig enklere.

Ved kjøp av høytrykksvaskere, finnes det våre standard-løsninger - men vi hjelper også med å skreddersy løsninger som passer til din bedrift. Våre vaskere kan brukes som mobile enheter eller monteres som eller på stasjonære anlegg. Vi produserer spesialtilpassede høytrykks vaskere til slipper og dokker med trykk opp til 600 bar. Vi produserer også varmtvannsvaskere, steamere, som er populærere i offshorenæringen da det høytrykket og varme vannet gjøre rengjøringen vesentlig enklere.

Ferdiglagd fra FOMA

I tillegg til at våre egen produserte høytrykksvaskere så er også Vest Kontakt leverandør av Foma høytrykksvaskere og utstyr. Foma har et bredt utvalg av vaskere og utstyr både til privatpersoner og bedrifter. Ta kontakt så finner vi en høytrykksvasker som passer ditt behov.

Bestill
Foma høytrykksvaskere
Foma logo Kataloger Hjemmeside