Tjenester

Høytrykksvasker

Høytrykksvaskere og vaskeanlegg

Vi lever skreddersydde løsninger tilpasset ditt behov, uavhengig om du er bedrift eller privatkunde. Vi har et stort utvalg av vaskere og pumper, egenproduserte vaskere og gjennom vår samarbeidspartner Foma så dekker vi dine krav. Våre vaskere kan brukes som mobile enheter eller monteres som stasjonære anlegg.

VK Steamer Ex-godkjent

Utleie av steamere og høytrykksvaskere

Vi har en solid utleiepark av steamere og høytrykkspylere både til offshore bruk, til verftsindustrien og landindustri ellers. 250-300 bars maskiner med opptil 25KW varmeelementer kan levers sammen med vår selvproduserte VK Kaldavfetting og rengjøringsmidler.

Godkjente DNV transportkontainer for IBC

DNV transportcontainer for IBC

Containerne er egenprodusert og optimalisert for bruk i offshorevirksomhet. I første omgang er det salg av containere som prioriteres, mulig at utleie vil være et alternativ senere.

VK produsert varmeelement

Varmeelement

Vi leverer spesialtilpassede varmeelement som passer til din høytrykksvasker.

Høytrykkspumpe fra Interpump

Høytrykkspumper

Vi er en stolt distributør av Interpump og Pratissoli fra Italia, hvor utvalget er stort fra små pumper på 100 bar til pumper på over 1500 bar. Gjennom dette agenturet har vi et stort utvalg i Atex godkjente høytrykkspumper - slik kan vi produsere høytrykksvasker enheter i komplett Atex utførelse.

Høytrykksslange fra Trelleborg

Høytrykksslanger

Vi produserer våre egne høytrykkslanger av solid industrikvalitet. Vi er forhandler av Trelleborg-slanger. Slangene blir brukt ved produksjon av våre egne vaskeanlegg, eller for salg til kunde.

Slangetralle produsert av VK

Høytrykksutstyr

Vi tilbyr et stort utvalg av høytrykksutstyr. Vi er forhandlere av PA, og vi leverer også høytrykkspumper fra Interpump og Pratissoli.

VK Kaldavfetting

Rengjøringsprodukter

Vi produserer og selger vår egen kaldavfetting som produserer og lagres lokalt i våre lokaler på Karmøy. Slik at levering aldri er et problem. Produktet er godkjent for bruk offshore, og passer godt til vanskelige rengjøringsoppgaver offshore og på land.

VK produsert høytrykksvasker som i dag er stasjonært på Skarv

Verksted

Vi driver eget verksted på Åkrehamn, Karmøy. Ved vårt verksted kan vi bistå deg med reparasjon, service og overhaling av ditt høytrykksutstyr.